SUMMER FUN IN TOWN

July 12, 2017


Swimsuit by Women'secret

Trendy or not, I think the idea of wearing swimsuit as an actual top is just brilliant. While the temperatures are constantly rising and all that we think of is how to wear bare minimum while still look representable

swimsuits come to the rescue!
in these kind of situations.

Mine is from Women'secret and its the perfect sporty-glam mix which makes makes it doesnt look like an actual swimwear on the first glance. Bonus points!
I styled it with floaty A-line skirt to make the outfit even more "heat-proof" and to create a lovely contrast between a tight upper part and the floaty-ness. I cinched the waist with the belt to make everything more streetwear-ish and added Superga platforms.

SLO:
Ne glede na to ali so enodelne kopalke v trendu ali ne, mi je ideja, da jih nosim namesto zgornjih topov enostavno briliantna. Medtem ko se temperature nevzdržno višajo in ko je vse kar razmišljamo le kako bi oblekle tisto minimalno krpico in ob tem še izgledale okej vam povem, da v tej situaciji

enodelne kopalke rešijo vsako zagato!

Moj izbor je zopet iz Women'secret in je popoln šprtno-elegantni miks v enem, kar je idealno če si ne želimo, da na prvi pogled izgleda kot da nosimo kopalke.
Skombinirala sem ga ob frfotajoče se krilo A-linije, kar je še dodaten bonus v poletni vročini, saj je izjemno lahko in zračno, obenem pa ustvari popoln kontrast z oprijetim topom. Za piko na uličnemu videzu sem okoli pasu prevezala še pas, poleg pa sem obula še Supergine platforme.

You Might Also Like

4 komentarji

 1. so gorgeous!
  love your swimsuit
  xx
  http://anoddgirl.blogspot.com.au

  ReplyDelete
 2. Lovely pictures, love the lights! Greetings from Switzerland //Sofia (…visit my blog http://sofiacm.com for interior and style tips)

  ReplyDelete

Find me on Facebook

Subscribe