THIS IS ME

May 01, 2017

photos by Nike Koleznik

What kind of an outfit would you wear if you had to pick one and wear it everyday from now on? Today's outfit is the kind I would pick for myself. Its the one I feel like represents me the most and which I wear on days I need to be comfy/ out the door in a minute or when "I have nothing to wear".
Very simple, yet a little bit different. The asymmetric top makes it a little bit more fun, the beige jacket gives an edgy touch to it and the star scarf makes it not so plain and ties everything together.
Now lets hope for warmer days so we can all ditch all of the layers and start wearing flipflops and floaty things!

While you're reading this im goin' to be in Spain so to head to my IG - @mancinasspot and follow around!

SLO:
Kakšen outfit bi si izbrala, če bi vedela da bi to izbiro mogla nositi vsak dan, od sedaj naprej? Dananšnji outfit je moja izbira in pravzaprav najbolj predstavlja mene. Je izbira za dneve ko se želim počutiti kar se da udobno/ za dneve ko se moram obleči v minuti in za dneve ko "nimam nič za obleči".
Pravzaprav je čisto preprost, vseeno pa nekoliko drugačen, za kar skrbi asimetričen top, jakna za kanček robustnosti, šal pa doda zvezdno piko na i in poveže vse v celoto.
Tako, sedaj pa čakam tople dneve, ko bomo končno lahko odmetavale tople plasti in se končno ovile v plapolajoče lahke materiale in poskakovale naokoli v sandalih.

Medtem ko to bereš, pa me prečekiraj še na IG - @mancinasspot in z mano raziskuj Španijo.

You Might Also Like

1 komentarji

  1. Kakšen outfit bi si izbrala, če bi vedela da bi to izbiro mogla nositi vsak dan, od sedaj naprej? Dananšnji outfit je moja izbira in pravzaprav najbolj predstavlja mene. Je izbira za dneve ko se želim počutiti kar se da udobno/ za dneve ko se moram obleči v minuti in za dneve ko "nimam nič za obleči".

    หวยออนไลน์
    royal1688
    ทางเข้า maxbet

    ReplyDelete

Find me on Facebook

Subscribe