SHADE OF THE DAY golden nude

October 30, 2013

Todays manicure is a bit more neutral but with a glittery twist. I did an ombre effect, spreading from the root of the nail and up, this time with Orly glitter nailpolish Too fab:

Za današnjo manikuro sem se odločila za nekaj nevtralnega, a z malce bleščečega pridiha. Tokrat sem ombre efekt ustvarila z Orly bleščicami, ki so se razprostirale od korena nohta proti sredini.

I needed two coats of Kiko 372 and one coat of Orly Too fab glitters /
potrebovala sem dve plasti Kiko 372 in eno Orly Too fab bleščicIf I have to express one, who is the master of nudes, mixing glitters and elegance, without doubt must be elie saab. Creations which make every woman, weather a model or not, a true princes, stressing a woman silhouette, softness and fragility in the most beautiful possible way. My dream of someday wearing a dress like this ones, is for now only my dream and inspiration.
As far as makeup goes, Giambattista valli vent with nude glow eye look and the one and only Chanel, went with big chunky glitter, making a cat winged eye with them.

V kolikor moram zbrati eno hišo, ki mojstrsko ovija bleščice, nevtralne tone v eleganco, je to brez dvoma elie saab. Obleke, ki vsako žensko ne glede na to ali je model ali ne! na najlepši možni način spremenijo v princesko, ki ji poudari silhueto, nežnost in mehkobo. Sanjam, da bom nekega dne imela takšno obleko na sebi, do takrat pa so to moje sanje in inspiracija.
Bleščice pa so letos in tudi na očeh. Giambattista valli je oči poudaril z nevtralnim mokrim videzom, chanel pa je iz velikih bleščic ustvaril linijo, in po mačje poudaril oko.


You Might Also Like

1 komentarji

Find me on Facebook

Subscribe