WILD ROSE

August 26, 2017


While it still gets super hot during the day, mornings and evenings are already chilly and cold. Yup fall is around the corner and it easy to say transitional seasons are the trickiest when it gets to dressing up.

What I love to do when the weather starts changning is adding key pieces of the upcoming season and slowly start to adjust my wardrobe.
So as its already a little bit too cold for a maxi dress only, I popped a trench coat over my shoulders - a piece that is a must in your fall wardrobe and a red barret for some chic touch to the outfit.
Wedged espadrile mules and summer dress are here to take care of a summery vibe while the trench and a barret make it a bit more autumnal and cold proof. :)

SLO:
Večeri že dišijo po jeseni in iz dneva v dan postajajo vse bolj hladni, poletno sonce pa tekom dneva še kaže svoje zobe in še ni pomahalo svoje zadnje v slovo. Ja, jesen je za ovinkom in brez oklevanja lahko rečem, da so prehodna obdobja najbolj "težavna", ko pride do izbire prave garderobe.

Sama ob prehodih letnih časov v garderobo postopoma pričnem vključevati kose, ki so ključni za prihajajočo sezono in tko poskrbim za postopno prilagajanje garderobe.
Dnevom ko je bila maxi obleka dovolj je odzvonilo, zato sem si preko ramen že ogrnila jesenski "trench" plašč - ta je nujen kos v jesenski garderobi! in si na glavo poveznila baretko, za šik piko na i.
Obleka in espadrile skrbijo za še vedno poletno vzdušje, plašč in baretka pa se z menoj borita proti hladnim večerom in sta že pripravljena na jesen. :)

You Might Also Like

3 komentarji

 1. That outfit is so cute. I just love that hat, it has a cute french vibe.
  http://sugarcoatedbears.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. In love with your cool look

  have a nice day
  http://lessismoreblog.es/portugal-vacaciones-algarve/

  ReplyDelete
 3. Pictures are si beautiful
  xx
  Mónica Sors
  MES VOYAGES À PARIS
  NEW POST: WHITE DRESS & BEST SUNSET...
  DON'T MISS: MI PRIMER HAUL!! MY FIRST HAUL!!

  ReplyDelete

Find me on Facebook

Subscribe