WILD LOLITA

March 25, 2017

Gingham. One of the trendiest prints you can find in stores at the moment and I am pretty sure most of you, fashionistas, have it in your closets already. I got into the whole gingham trend this time last year (see it here) and I admit, I loved it since. In fact, its very simple to style it, which can be sometimes tricky with prints, but not with gingham! Gingham is FUN!
Today Im wearing it on my shirt, which has this super fun slogan at the back and roses on the collar - which kinda covers 3 trends in one. Print, patches and slogans.
To add some color I added a barret and put some pinafore pants on to make the outfit even more youthful and fun.

SLO:
Gingam. Potisk, ki je obnorel modni svet in za katerega se prepričana, da se skriva v omari vsake fashioniste. Mene je trend obnorel že ta čas lansko leto (tukaj), in priznam, da ga obožujem od takrat. Potiski so lahko kar zahtevni za stiliranje, vendar pri gingamu temu ni tako. Gingam je zabaven in pravzaprav zelo nezahteven.
Danes sem končno imela priložnost obleči srajco v tem potisku, ki pa jo krasi še slogan na hrbrtu in vrtnice na ovratniku. In zopet imam kos, ki pravzaprav pokriva tri trende v enem.
Za barvno usklajenost in piko na i sem dodala še rdečo baretko, za malce razigranosti pa sem namesto hlač oblekla kar pajaca.

You Might Also Like

1 komentarji

  1. Love your outfit!! so pretty.

    xx
    Vale

    http://valerousse.blogspot.com

    ReplyDelete

Find me on Facebook

Subscribe