LADY IN RED

January 30, 2017

Red. The fiery color of love, energy and passion. The color which is goin' to have its own little throne in the upcoming ss17 and which I am sure we all kinda love. But since winter is not going anywhere just yet and with Valentines day fast approaching, today's red jacket was a logic choice to pick and start the red trend a bit early.
In my previous feature I went for all black outfit with a puffer jacket, but I am well aware it may not be everyone's cup of tea. So today I've decided to swirl a little bit of color with black and this is what I came up with.

Fashion tip:
The bigger the jacket, the slimmer the pants. That's the rule I always try to stick to. That way you create the contrast between legs and torzo while preventing form jacket not to "swallow" you. I have decided to pair heels with the jacket to make the appearance of even longer legs.

SLO:
Strastna rdeča. Ognjena barva ljubezni in energije. Barva, ki bo prihajajočo pomlad in poletje imela svoj poseben prestol in za katero sem prepričana, da jo imamo prav vsi radi.
A ker se zima in mraz še ne poslavljata in z valentinovim, ki že trka na vrata je bila rdeča puhovka logična izbira in odločitev, da začnemo z rdečo še pred pomladjo.
Prejšnja objava s puhasto jakno je bila posvečena čisti črnini- za katero se zavedam, da ni čisto za vsakogar, zato sem se v današnjo objavo odločila primešati nekaj barve.

Modni nasvet:
Čimvečja je jakna, bolj naj bo spodnji del oprijet in tesen. To je pravilo, ki se ga držim zato, da ustvarim čimvečji kontrast in preprečim, da bi me puhasta jakna "pojedla". Z visokimi petami, pa sem dodala še nekaj centimetrov, ter tako optično še dodatno podaljšala noge.

You Might Also Like

5 komentarji

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Nisem ravno ljubiteljica rdeče barve, ampak to puhovko v taki strupeno rdeči barvi, bi pa imela :)

  ReplyDelete
 3. This Puffa jacket is amazing! Love this look :)

  Take care,
  Daniella xox

  ReplyDelete
 4. Looks great! Nice jacket!

  http://chicglamstyle.com

  ReplyDelete

Find me on Facebook

Subscribe