CREAMS & BLUES

October 04, 2016

There is no greater feeling than knowing what you love and fashion-wise - wearing the things you enjoy the most, right? I have to say that I feel at my best when I wear very dark shades (wowza, like that was a surprise), but from time to time I crave for some creams and blues. Kinda weird, but oh, so true. haha! :)
Gorgeously gloomy, but still sunny autumnal day was a perfect opportunity to wear my thin summer dress-shirt and to do some serious layering in order not to freeze.
Also, I'm finally back with my hat routine and I'm beyond excited to wear them all the time. Just kiddin'. Almost all the time. ;)

Fashion tip:
I always like when outfits are colour coordinated. I'm obviously not talking about popping a monochrome look with a different coloured bag but more about colour coordination when it comes to wearing three or more colours at the same time. Same colour family, different shades? Yes! Today's outfit is my example of colour coordination - a jacket, a turtleneck and shoes all in one colour group, dress-shirt & jeans on the other and chocolate coloured hat and belt for an autumnal vibe.

SLO:
Oh, kako božanski je občutek, ko se zaveš, kaj imaš resnično rad. In če govorimo o modi, potem zagotovo vsi vemo, kako božansko je biti oblečen v lepa oblačila, ki jih rad nosiš, kajne? Jaz najraje nosim temne odtenke, (woowza, kot da je to kakšno presenečenje ;)) vseeno pa mi od časa do časa "zadišijo" predvsem smetanasti in modri odtenki. Smešno, a zelo resnično. :) hihi
In tako sem ta krasen, meglen, a s soncem obsijan dan izkoristila za svojo poletno srajčno obleko in jo dodobra "obložila" z drugimi kosi? Voila. Krasen jesenski slojevit outfit je tu.
Aja, pa še to. Končno sem na plano privlekla svoje klobuke in komaj čakam, da jih bom nosila do onemoglosti. Ne, saj se hecam... skoraj do onemoglosti. ;)

Modni nasvet:
Barvno ujemanje je nekaj, kar vedno priporočam, ne glede na to, koliko barv imate na sebi. V kolikor je vaša oprava enobarvna, potem je seveda popestritev z modnim dodatkom v drugi barvi dobrodošla. Če pa imate na sebi tri barve ali več, pa je barvno ujemanje skoraj nujno potrebno. Ob tem ne govorim o čisto istih barvnih odtenkih, temveč o približno podobnih barvah, iz iste barvne družine. Tako sem jaz danes barvno uskladila puli, jakno in čevlje, prav tako srajco in kavbojke, čokoladen klobuk in pas pa sta naredila jesensko modno piko na i v tretji barvi.

You Might Also Like

6 komentarji

  1. Love this look. The colour co-ordination makes it classic and still fresh.

    XoXo Noma

    ReplyDelete
  2. Great look!


    http://sweetmona.com/blog/look-of-the-day-my-new-lovely-skirt/

    ReplyDelete
  3. Perfect combination. Stunning!
    Good vibes, FOX
    check out my blog www.rochellefox.com.au and my latest VLOG

    ReplyDelete
  4. love how you styled a turtleneck under the collared shirt! so good!

    www.prettyinleather.net

    ReplyDelete
  5. What a gorgeous look. Absolutely love your style

    xxx, Eva
    www.dark-rebel.com

    ReplyDelete

Find me on Facebook

Subscribe