BLUE

August 12, 2017

 Foto by Manca Kocjancic

Even though its the mid of August and summer isn't (fingers crossed) goin anywhere yet, my mind is slowly drifting into autumn mode. I admit I'm over this heat and I miss being able to layer my clothes and putting more than just one piece of clothing on.
With that being said I took advantage of a day that was a bit "colder" and played with few key pieces that are going to be big this autmn but are perfect for chilly summer days aswell.

Wide belts are a statement piece to have this upcoming fall season. They are perfect for cinching up your waist and creating a bit of a shape to your body.
Wrap-around dresses are another piece which is already trending right now but not leaving the scene - not even in the colder season. The dress is perfect for practicly any body type since the high slit is perfect for elongating your legs, deep V is creating an illusion of a longer neck while the belt where the dress ties at your waist, makes it super lean. Bingo!
Denim. Oh yes, denim is quite big this upcomng season, raging all the way from navy to lighter colors. My fav inspo for styling denim this season definately has to be Dior!

SLO:
Čeprav je že sredina avgusta in upam, da se poletje še ne bo poslovilo prekmalu pa priznam, da se moje misli že selijo v jesen. Kolca se mi po dnevih, ko bom zopet lahko oblekla več kot samo oblekico in komaj čakam, da bom lahko spet slojila in se igrala z oblačili po mili volji.
Ok, mogoče sem že malo neučakana in sem dan ko se je malo "ohladilo" ujela za rep in se že malo poigrala s kosi, ki bodo kar vroči prihajajočo jesen. No, obenem pa so čisto primerni tudi za iztekajoče se poletne dni.

Široki pasovi so tisti modni dodatek, ki so bili prav povsod na modnih brveh prihajajoče jeseni in bodo kar iskana roba. Popolni so za vse, ki želimo poudariti svoj pas in opotično ustvariti ali pa poudariti obline svoji silhueti.
Obleka na preklop je po mojem mnenju obleka, popolna za čisto vse postave in je odlična tako za poletje kot tudi za jesenske dni. Visok razporek optično podaljša noge, globok V izrez podaljša vrat, preklop na območju pasu poskrbi za to, da pas izgleda ožji.
Jeans. Jap, ne glede na to ali je mornarsko moder ali svetel, jeans je zopet kraljeval na modnih brveh. Dior je letos popolna insporacija za vse, ki želimo stilirati jeans na inovativen način.

You Might Also Like

3 komentarji

Find me on Facebook

Subscribe