ON MY WAY

June 18, 2017


I get asked quite frequently how to spice up an office attire to make it more trendy - not so "dull" but still smart and office appropriate. I believe the easiest thing to do, even when you can't experiment, is to swap your classic top with seasonal pieces. Play around with colors and patterns of the season and avoid basic designs - that will make an instant difference.
I went with this pastel pink top (color of the season) with tiny gingham pattern (pattern of the season) to make an outfit summer-ish and fun, while it still isn't reviling and goes great under the blazer, if needed.
Now obviously I'm not suggesting you should wear turban to the office, but you can pop it on for evening drinks after work.

SLO:
Pogosto dobim vprašanje, kako "zmodernizirati" službeni outfit, obenem pa še vedno ostati v okvirih "predpisov" kodeksa oblačenja. Najlažji trik v tem primeru je, pa če tudi imate stroga pravila, da pričnete pri zgornjih delih. Poigrajte se z vzorci in potiski sezone, obenem pa se izogibate klasičnim krojem - razlika bo vidna v trenutku.
Jaz sem tako danes izbrala nežno roza topek (barva sezone), ki ima majhen gingam vzorček (potisk sezone) in tako ustvarila poletno različnico hlačnega kostima. Top še vedno ne razkriva dekolteja in je odličen v kombinaciji s suknjičem, če je ta potreben.
Turban najbrž večini sicer res ne bo priročen za v pisarno, lahko pa si ga poveznete na glavo za večerno druženje po službi za malce unikatnosti in drznosti.

You Might Also Like

9 komentarji

 1. LOVE this outfit - you look amazing! That little top is so adorable :)
  Sophie xxx | Sophar So Good

  ReplyDelete
 2. Love the sunnies and the headress! So fab and chic!

  XoXo,
  Cathy with cat lingerie

  ReplyDelete
 3. Me encanta el look!! Es tan ideal!
  Un besito!
  Mónica Sors
  MES VOYAGES À PARIS
  NEW POST: MY MOMENTS....

  ReplyDelete
 4. great photos :)
  INTERNATIONAL 100$ GIVEAWAY! check out: YOUNG BLOG

  ReplyDelete
 5. What a cool post, loving your style darling!!! The headband is sooo cool!!!!

  NEW POST: https://lotofdots.wordpress.com/2017/06/22/parisian-notebook/

  xx

  ReplyDelete
 6. Amazing article! The quality is amazing and I love the outfit so much! <3
  A l i n a // alinacorona.de

  ReplyDelete
 7. Love love the look and photos !

  http://www.fruityandpassion.com/2017/06/kimo-kimono.html#more

  ReplyDelete

Find me on Facebook

Subscribe