STYLE OF THE DAY 18032014

March 19, 2014

It might sound silly but every spring time there is one thing I get super excited about. Its being able to replace boots with my All stars, enjoying the subtle springy sunshine with fav sunnies on and a cup of coffee in my hands. Little things I get to enjoy more and more and this past few sunny days were more than perfect for that.
Wearing my so called "all leather look uniform" popped with long pinstriped vest, metallic allstars which finally replaced my combat boots and new pair of the most amazing sunnies by Robert Laroche. Combination of edgy chic with rocker vibe is just perfect for lazy days when comfort is a priority.
Hope you are enjoying this gorgeous springy days as much as I am. kisses!

Zanimivo, kako majhne stvari z leti prinesejo neprecenljivo veselje. Opažam kako se z vsakim prihodom pomladi iskreno veselim sončnih dni, ko se lahko končno spet preobujem v All starke, na nos postavim par najljubših očal in se s kavo v roki brezskrbno martinčkam v mestu. Vreme nas te dni res razvaja, tako da sem končno lahko sedaj že svoj skoraj uniformiran videz popolne črnine v videzu usnja malce popestrila in sicer z dolgim brezrokavnikom, bulerje sem končno pustila v omari, ter na plano privlekla metalične allstarke, za očala pa sem izbrala najnovejšo pridobitev, očala Robert Laroche.
Kombinacija rocknroll stila z elegantnimi in športnimi dodatki je super za dneve ko je udobje na prvem mestu. Uživajte te krasne pomladne dni, kot se le da! 

find this sunnies here / za sončna očala klikni na link    

You Might Also Like

8 komentarji

 1. love the vest, dear! amazing casual outfit)
  kisses**
  http://yuliasi.blogspot.ru/
  love, Yulia

  ReplyDelete
 2. Ane, pomlad nikoli ne bo dolgočasna. Zato se mi zdi pa prav fino, da živim v državi z vsemi štirimi letnimi časi. Kontrasti so pomembni, da se imamo vedno česa za veseliti =). All starke so pa itak večne!

  ReplyDelete
 3. Your coat is a great piece sweetie, love the contrasting sleeves and the sneakers look great with this outfit! :)

  Take care,
  Daniella xox

  ReplyDelete
 4. Se podpisem pod Nejin komentar :) Top top top kot vedno!

  ReplyDelete
 5. Very Good Post ;)
  Kisses <3

  http://www.theladyjersey.com

  ReplyDelete
 6. Great top and bag, cool outfit!

  http://desperatefashionistas.blogspot.it/

  ReplyDelete
 7. converse and sneakers rules x
  M

  ReplyDelete

Find me on Facebook

Subscribe