lots of new goodies =)

August 16, 2010

Že več kot mesec se nisem nič oglasila, vendar sva s fantom ravno prišla nazaj z roadtripa, ki je trajal skoraj mesec in končno sem si odtrgala nekaj časa za moj blogec =) Na poti sem pridna nabirala stvari, ki se jih pri nas ne da nabaviti in ker vem da vse uživamo ob gledanju 'haul-ov', sem se odločila da tega delim z vami =)

I know there has't been any new post from me for over a month now. But i've been with my BF on almost a month long trip, where I baught lots of new stuff I wated for a while now, and are not reachable in Slovenia. I know that we all love to watch hauls, so here is a picture of my recent one: =)


In ker je moja ljubezen do kakršnihkoli taupe odtenkov nezimerna, je bil vintage grey prvi na mojih nohtih. Kaj pravite nanj?

And since i looove all- from darker to lighter taupe shades, nailpolish vintage grey was the first one to try it out. I loove it <3 what do you think?You Might Also Like

9 komentarji

 1. Oj, super, da si nazaj :D

  Uh, videti je, da imaš veliko krasnih pridobitev!

  ReplyDelete
 2. Ja super, da si nazaj. :) Sem večkrat pokukala na blog, ker sm misnla, da moj Blogger šteka in ne kaže novih objav. xD Upam, da sta se imela noro!

  Super nove pridobitve, lakec je prav lep in super ti paše! <3 Pa lepi nohtki!

  ReplyDelete
 3. Great color, I really like this brand!

  ReplyDelete
 4. vauuu, kakšne dobrote! kaj so pa tisti muffinčki? in a vidim nekaj od juicy couturja? :O

  jeeej.

  ReplyDelete
 5. muffinčki so lip glosi iz urban outfiters-a =) in dišijo po čokoladi al pa vaniliji.. so pa za moje punce =)
  in ja prou vidiš tisto je parfumček iz juicy couture =)

  ReplyDelete
 6. Aa, kulski so :)))

  Ker parfumček si pa vzela, če smem prašat? Ker se že nekaj časa odločam med Juicy Couture in Viva La Juicy, vem pa da je sedaj še en, samo se ga pri nas ne dobi...

  ReplyDelete
 7. juicy imam.. =) kje pa si ga boš nabavila? preko neta?

  ReplyDelete

Find me on Facebook

Subscribe