SHADE OF THE DAY

December 05, 2013

I actually really like all kinds of creme icecream like shades on my nails. Here is gorgeous Orly Glow which I sprinkled with OPI When monkeys fly glitters.

Brez dvoma se tudi s sladoledno smetanastimi odtenki na mojih nohtih zelo dobro počutim. Zato danes na mojih nohtih Orly Glow, ki sem ga posula z bleščicami iz laka OPI When monkeys fly.

I needed two thin layers of  Orly Glow and a Konad topcoat /
Potrebovala sem dve tanki plasti Orly Glow in plast Konad nadlaka 




If I have to express one, who is the master of nudes, mixing glitters and elegance, without doubt must be elie saab. Creations which make every woman, weather a model or not, a true princes, stressing a woman silhouette, softness and fragility in the most beautiful possible way. My dream of someday wearing a dress like this ones, is for now only my dream and inspiration.
As far as makeup goes, Giambattista valli vent with nude glow eye look and the one and only Chanel, went with big chunky glitter, making a cat winged eye with them.

V kolikor moram zbrati eno hišo, ki mojstrsko ovija bleščice, nevtralne tone v eleganco, je to brez dvoma elie saab. Obleke, ki vsako žensko ne glede na to ali je model ali ne! na najlepši možni način spremenijo v princesko, ki ji poudari silhueto, nežnost in mehkobo. Sanjam, da bom nekega dne imela takšno obleko na sebi, do takrat pa so to moje sanje in inspiracija.
Bleščice pa so letos in tudi na očeh. Giambattista valli je oči poudaril z nevtralnim mokrim videzom, Chanel pa je iz velikih bleščic ustvaril linijo, in po mačje poudaril oko.



You Might Also Like

1 komentarji

Find me on Facebook

Subscribe