STYLE OF THE DAY Menswear

November 01, 2013

Working as a man fashion consultant for few months now, forced me to explore men fashion more as I ever did before, more so I have to admit, it forced me to understand and love it more and more each day.
Its no secret I've been a huge men hat lover, oxford shoes or men wardrobe in general since forever, so this years men suits on woman silhuets comeback, has defianetly just fell into place.
So yes, all this enthusiasm has started to reflect on my personal stylings even more and do I like it? I love it. My fav lipstick, playing with prints, materials and this time in a bit more manly way with pearls around my neck. =)

Priložnost, ki se mi je ponudila nekaj mesecev nazaj, delati kot moška modna svetovalka, mi je predstavljala nov izziv, ki sem ga z veseljem sprejela, predvsem pa se takrat nisem zavedala, da bom odkrila novo ljubezen. Izziv, zaradi katerega sem začela raziskovati moško modo bolj kot sem jo kdaj koli do sedaj in izziv, zaradi katerega sem spregledala modo tudi skozi moške oči.
Prav nobene skrivnosti ni, da sem že dolgo velika ljubiteljica moških klobukov, oxford moških čevljev in moške garderobe na splošno, zato lahko rečem, da je letošnja vrnitev moške obleke na ženski silhueti, zapolnila manjkajoč košček v moji sestavljanki. In seveda, je vse moje navdušenje moralo odsevati na moj stil še bolj kot do sedaj. Zopet sem se igrala s plastenjem, vzorci in modernemu žensko/moškemu outfitu pa obesila biserne ogrlice, za piko na i. =)







Blazer Choies.com

You Might Also Like

16 komentarji

  1. I love the contrast between the feminine pieces and the more androgynous ones! I super love your long coat, very chic :)

    Take care,
    Daniella xox

    ReplyDelete
  2. You have a Great Job! I love mens inspired outfits on a woman:):):)

    ReplyDelete
  3. very classy look,the pearl necklace makes the whole look very feminine while the coat adds some edgyness :)

    ReplyDelete
  4. cute x

    moustachic ♡
    www.moustachic.com
    Facebook.com/moustachic
    Twitter/Instagram: @moustachic

    ReplyDelete
  5. Can I have this outfit? You look so stylish!

    X

    ReplyDelete
  6. Love your style! You look absolutely stunning!

    Monica Harmony's Blog

    ReplyDelete
  7. A truly AMAZING androgynous style outfit my dear, IN AWE! <3 You look absolutely gorgeous, huge fan of your style! <3

    Liana x
    Dress Code Chic

    ReplyDelete
  8. Great style. I love all.
    Xx
    Www.bonnie-bandie.com
    Www.bonnie-bandie.com

    ReplyDelete
  9. great outfit!

    xx
    Mindy

    www.KINDofLUXE.com

    ReplyDelete

Find me on Facebook

Subscribe