GOLDEN GLOW

June 25, 2017

Swimsuit & bag - Women'secret

And just like that summer came... Skin got bronzed and glowy tan, hair became lighter and days spent by the beach, which everyone craved for, finally became reality...

Swimsuits are a staple in my summer wardrobe for some time now and this year I feel in love with this gorgeous navy one-piece swimsuit with golden sparkles by Women'secret. It compliments bronzed skin so well and I love it in combination with light flowy pallazo pants and some golden accessories.
To me the most important thing when it comes to summer dressing is keeping it very simple but choosing the right accessories to make the whole look unique yet effortlessly chic.

SLO:
In kar tako je prišlo poletje... Koža je dobila sijoč "bronast" ten, lasje so povetleli in dnevi preživeti na plaži, o katerih smo vsi sanjarili, so končno postali resničnost...

Enodelne kopalke so že nekaj časa stalnica v moji poletni garderobi in letos sem se zaljubila v mornarsko modre posute z bleščicami in s podpisom Women'secret. Temno modra z zlatim sijajem zares poudari sijoč "bronast" ten kože, v kombinaciji z v vetru plapolajočim hlačnim krilom in zlatimi dodatki pa so kopalke le še prava pika na i.
Ko pride do oblačenja poleti pa se rada držim le enega pravila - stylinge imam rada zelo enostavne, modni dodatki pa so tisti, ki skrbijo za unikatno noto a še vedno ležerno šik izgled.

You Might Also Like

8 komentarji

  1. Ideal! I love your style!

    Have a nice week,
    Verónica

    Blog: NEW OUTFIT http://www.it-moi.com ♥♥
    Youtube Channel: NUEVO VIDEO:DIRECTO! https://www.youtube.com/channel/UCs4ylV9u2IlYDxRXcroi6jg

    ReplyDelete
  2. Guapísima, me encantan las fotos.
    Feliz lunes guapa.
    https://nairgraphies.com/blog/

    ReplyDelete
  3. Such a lovely dress!! So chic!
    xx
    Mónica Sors
    MES VOYAGES À PARIS
    NEW POST: I'M A RAGDOLL | 2 LOOKS IN LOS ANGELES

    ReplyDelete
  4. These photos are incredible, I love the one-piece swimsuit, it looks festive and super fancy!!

    Have an amazing week,
    Mary x

    ReplyDelete

Find me on Facebook

Subscribe