*SHADE OF THE DAY* Nails Inc Wellington square

June 17, 2013

Even though peachy colors are one of the first associations when thinking of spring, I decided to wer this Nails inc. Wellington square shade on a gorgeous summer day:
Kljub temu, da je breskvastopudrasta barva med prvimi asociacijami, ob besedi pomlad, sem se na krasen vroč poletni dan odločila za Nails inc. Wellington square:

I needed two thin coats, but the application was very striky, leaving visible lines even after dried completely. I find the color still super gorgeous though.
Lak je potreboval dve tanki plasti, a so žal proge, ki za katere sem sprva mislila, da bodo proge izginile, ostale vidne. Sušil se je sicer hitro in barva mi je čudovita.



Wear oversized clothes in peachy colors like John Gulliano sent on the runway, shade your colors in peachy smokey look like MAC makeupartist, Celine and Louis Vuitton did, or just shade your cheeks with soft peachy colors. =)
Letošnje poletje se oblečite v prevelike kroje v breskvastih barvah, kot je na pisto poslal John Galliano, oči pa zadimite v breskvastih tonih, kot se jih stvarili pri kozmetični hišah MAC in modni hiši Celine in Louis Vuitton, lahko pa le nežno obarvate svoja lička ter lase spletete v trendi kito po glavi... =)


You Might Also Like

1 komentarji

  1. such a lovely shade, perfect for summer time;)X


    http://throughartrelatedtofashion.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete

Find me on Facebook

Subscribe